کتاب اموزش پرورش گوسفند,
دانلود کتاب پرورش گوسفند,
طرح توجیحی پرورش گوسفند,
پرورش و نگهداری از گوسفند,
نمونه کارآفرینی پرورش گوسفند,

بررسی تولید شیر گوسفندان ایران در جهان

آمارها بیانگر آن هستند که ایران در زمینه تولید شیر در رده های بالای جهانی قرار دارد.

شیر گاوی به دلیل داشتن لاکتوز بالا درمواردی منجر به ناهنجاری های گوارشی می شود، اما شیر گوسفند چنین مشکلی را ایجاد نمی کند. ناهمسانی اسیدهای چرب پایه شیر گوسفند و گاو موجب گردیده است تاشیر گوسفند افزون بر تغذیه، در از بین بردن مشکلات گوارشی هم نقش داشته باشد.

امروزه به دلیل گسترش صنعت گاو شیری در کشور، کمتر به ویژگی های شیری گوسفندان توجه میشود. بدین ترتیب پرداختن به تولید شیرگوسفند نه تنها با پیشرفت و گسترش جهانی ناسازگارنیست، بلکه جای بررسی های بیشتری نیز دارد.

شیر گوسفند و بز افزون بر فراهم کردن نیازهای غذایی، ویژگی درمانی نیز دارند. آلرژی ها و بیماری های دستگاه گوارش که به دلیل استفاده از شیر گاو به وجود می آیند، با استفاده از شیر گوسفند و بز از میان می رود.

وجود مردمانی که شیر، ماست و پنیر گوسفند وبز را به شیر گاو برتری می دهند وکیفیت فرآورده برای آنها درمرتبه نخست اهمیت قرار دارد.